Löysin tässä "Suomen Lasten Satuaarteet" nimisen satukirjan. Luin sitä eilen. Vaikka täytän 12.7 17-vuotta niin silti tykkään saduista. Niissä on oma viehätyksensä. Viattomuus, selkeät pahikset, jne. Ajattelin että tekisin saduista omia versioita, tekisin fan fictiota. Olen muutaman jo aloittanutkin. Tähkäpäästä ja Lumikista. Ystävilleni ja itselleni niitä kirjoittelen. Ficcaaminen on tosi kivaa, ei tarvitse ottaa kovia suorituspaineita.
   Yleensä teen ficcejä Naruto-hahmoista, kavereistani ja itsestäni. Samassa sopassa kaikki, sotkettuna myös ihan omiin itseluotuihin hahmoihini ja muista animeista otetuille hahmoille. En kirjoita mitään "kunnon" ficcejä, en usko että joku truu-ficcari pitäisi minua oikeana ficcaajana. Ehkä on yksi vakavasti otettava ficci. Siis jonkun muun kuin itseni ja kavereideni mielestä .
   Kirjoitan itselleni elämää. Joku voi ajatella että se on säälittävää, että pitäisi hankkia oikea elämä eikä kirjoittaa sitä. Itse en ajattele sitä niin. "Hanki elämä". No en hanki, mulla on jo yksi, ja pidän siitä. Ja vaikka hankkisinkin toisen elämän, en silti saisi kaikkea mitä haluan. Siksi on hyvä että on myös oma "kirjoitettu" elämä.